nedelja, 19. april 2009

Šparglji in tha Woods

Prejšnji vikend sem odšel v gozd nabirat šparglje in uživat v naravo, ki se je ravno začela prebujati iz zimskega spanja. V teh dneh smo se tudi z Melete začeli prebujati iz zimske stagnacije. Po turneji nismo vadili skoraj mesec in pol, tako, da nam sedaj primanjkuje časa za pripravo na to turnejico, za vadbo komadov, pripravo na snemanje... krivi smo si sami, vendar bomo dali vse od sebe in poštimali stvari kot je treba. Naredili smo tudi dva nova komada, ki pa jih je treba še malo dodelati in definirati vokale.
Čez teden dni se odpravljamo na 4 dnevno Balkan turnejico in vsi komaj čakamo da spet igramo, srečamo stare/nove prijatelje, vidimo super bende in za kratek čas zbežimo iz našega vsakdana.
Ta teden je bil poln presenečenj, ki so nam dali polno elana in motivacije, da čas, ki nam je ostal pred izpiti in maturo iskoristimo in poskušamo biti kar se da produktivni. Tako, da se takoj po turneji zapiramo v studijo, kjer bomo posneli 5 komadov. Snemali bomo z Emirjem (Aktivna propaganda) v njegovem studiju, za mix in master pa bo poskrbel Jakič (Senata fox).
Narejen je tudi že plan za septembersko turo, sedaj se bomo lotili bookinga in lahko povem, da bomo zdoma skoraj 3 tedne... m'fak dt šiiiiit!

Last weekend i went in the woods to gather asparagus and enjoy the nature that just start to waking from the winter spleep. In these days also Melete started to waking up from winter stagnation. After the tour we haven't been rehearsing for almost a month and a half, so now we are running out of time to get ready for the tour, practice our songs, get ready for the recordings... we can blame it on our own, but we will do our best that everything will work out how it should. We also did 2 new songs that need a bit completion and the vocals have to be defined yet.
In a week we are going on 4 day Balkan tour and we all wait to play again, meet old/new friends, see awesome bands and to escape for a while from the everyday. This week has been full of surprises, that gave us lots of motivation to work with full force till the exam period. So, after the tour we will close ourselves in the studio to record 5 songs. We will be recording with Emir (Aktivna propaganda) in his own studio and Jakič (Senata fox) will take care of mixing and mastering.
Also a plan for September tour is done, now we will start booking it and i can say that we will be away from home for almost 3 weeks... m'fak dt šiiiiit!

Ciao
Luka/Melete
/(A)//E)/



Ni komentarjev: